وکیل - تلفن 88401416

گروه وکــیــل مــــن ، تلفن دفتر 88401416  موبایل دفتر 09126008720 و ارسال پیامک شبانه روزی 111 به موبایل دفتر

لطفا برای اطلاعات بیشتر و تماس با وکلای داخلی و بین المللی "وکیل من" به وب سایت اصلی مراجعه فرمایید.

سایت اصلی

تلفن تماس:88401416

 وکیل

 


پرسش.شرایط اخذ پروانه وکالت دادگستری چیست؟

پاسخ: بنابر قانون وکالت مصوب بهمن ماه سال 1315 برای اعطای پروانه وکالت به وکلای دادگستری به دلیل اینکه افراد تحصیل کرده و فارغ­التحصیلان دانشگاه به اندازه کافی نبود، و قبل از آن هم فقط کسانی که از نظر فقهی اطلاعات حقوقی داشتند و متقاضی وکالت در دادگستری بودند به وی پروانه وکالت از سوی وزارت دادگستری اعطاء می­گردید، از طرفی به موجب ماده یک قانون وکالت درجات  زیر برای وکالت عدلیه تعین شد :

1. وکالت در محاکم صلح و بدایت و استیناف و تمیز؛

2. وکالت در محاکم صلح و بدایت و استیناف؛

3. وکالت در محاکم صلح و بدایت؛

در واقع به ترتیبی که ذکر شد ما سه نوع وکیل داشتیم وکیل درجه یک، درجه دو و درجه سه؛ وکلای درجه یک درتمام محاکم و من­الجمله دیوان عالی کشور حق وکالت داشتند؛ وکلای درجه دو در تمام محاکم بجزء دیوان عالی­ کشور حق وکالت داشتند؛ وکلای درجه سوم فقط در محاکم صلح و بدایت دادگاه بخش و شهرستان حق وکالت داشتند. بنابراین بر اساس قانون وکالت 1315 انواع پروانه وکالت سه نوع بود ؛

1. پروانه وکالت درجه یک تا درجه سوم

2. پروانه وکالت اتفاقی

3. پروانه وکالت کارگشایی

ولی بنابر ماده 7 قانون استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب 1333 مقرر گردید که از تاریخ اجرای این قانون فقط به کسانی پروانه وکالت داده می­شود که از دانشگاه حقوق داخله یا خارجه دانشنامه لیسانس داشته باشند. اشخاص مزبور پس از اخذ پروانه وکالت مکلف هستند لااقل یک سال به کارآموزی اشتغال ورزند پس از اختبار و قبولی به آنها پروانه وکالت پایه یک داده می­شود. در واقع به موجب این ماده اعطای پروانه وکالت پایه یک و دوم منتفی شده است.


ادامه مطلب

تماس با ما

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.